top of page
  • Writer's pictureminnapatosalmi

Kova kysymys

Rekrytointitilanteissa saa olla tarkkana, mitä kysyy. Yksi kysymys on kuitenkin minulle niin tärkeä, että esitän sen aina. Se kuuluu:


”Mitkä ovat henkilökohtaiset vahvuusalueesi ja mitä haluaisit itsessäsi vielä kehittää?”


(Lisäsin jatkokysymykseen sanan itsessäsi, koska kerran kävi niin, että haastateltava ei kerta kaikkiaan ymmärtänyt, että voisimme käsitellä hänen kehityskohteitaan).


Siinä on oikeasti kaksi kysymystä, mutta ne muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jollainen pitäisi mielestäni jokaisesta löytyä. Meissä kaikissa on omat vahvuutemme ja meissä kaikissa on omat kehityksen kohteemme, se on varma. Mielenkiintoista kysymyksessä on, miten kukin omat ominaisuutensa tunnistaa ja osaa niistä kertoa.


Olen tavannut haastateltavia, jotka eivät osaa kertoa vahvuuksiaan ja haastateltavia, jotka eivät pysty tunnistamaan itsessään ensimmäistäkään kehittämisen kohdetta. Kummatkin tapaukset ovat tietyllä tavalla haasteellisia. Toisaalta enemmän kuin yhdeksän kymmenestä osaa kertoa molemmat, joten tilanne on siltä osin mitä parhain.


Haastan loppuun itseni; miten minä vastaisin tuohon kysymykseen?


Vahvuuksiini kuuluu monipuolinen liiketoiminnan käytännön kokemus, on sitten kyse markkinoinnista, taloudesta, sopimuksista tai johtamisesta. Minulla on 20 vuoden kokemus edellä mainituista.


Kehityksenkohteisiini kuuluu yksityiskohtiin keskittyminen ison kuvan maalailun sijaan sekä kärsivällisyyden kehittäminen, olisin mielelläni jo matkalla kohti uusia seikkailuja!


Niitä kohti siis!


Jos tarvitset vinkkejä tai tukea rekrytilanteisiin, ota yhteyttä minna.patosalmi@ferroplan.fi 040-5090771.

59 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page