top of page
  • Writer's pictureminnapatosalmi

Rohkeus on sitä, että tekee, vaikka pelottaa


Minusta tuli yrityksen jatkaja 20 vuotta sitten. Se tuntui innostavalta ja hienolta, välillä myös yksinäiseltä ja pelottavalta. Päässä pyöri tuhat huikeaa ideaa, mutta samalla epävarmuus siitä, miten onnistua uudessa roolissa.


Jos jatkajan on hypättävä saappaisiin, joiden koko näyttää olevan 56, niillä kompastuu helposti. Matkaa on parempi taittaa omissa töppösissä, niillä pääsee myös ylös helpommin, kun kaatuu. Tärkeintä on löytää oma tapansa johtaa.


Matkalla olen nähnyt montut ja menestyksen huiput. Olen käytännössä kasvanut aikuiseksi jatkajan polullani, kokenut yhdessä ihmisten kanssa voitot ja tappiot, olivatpa ne henkilöhtaisia tai yrityksen. Olen oppinut, miten tärkeää on yhdistää kova bisnes ja kaiken inhimillinen puoli. Ja löytää se oma tapansa johtaa.


Haluan auttaa yrityksen uusia jatkajia, jotka tuntevat vielä epävarmuutta siitä, miten uudessa roolissa onnistuvat, löytämään oman menestyksekkään tapansa johtaa, jotta he voivat astella jatkajan polkuaan rohkeasti ja luottavaisesti. Siksi Jatkajan Polku -valmennus:

Lämpimästi tervetuloa mukaan elämäsi matkalle, jota sinun ei tarvitse tehdä yksin!
136 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page